سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مجله آسمان

نظر

واقعیت افزوده شامل ترکیب تصویر دنیای واقعی با تصویر تولید شده توسط کامپیوتر است و با توجه به پتانسیل و تاثیر آن، AR به تدریج در تمام زمینه های کسب و کار از جمله خرده فروشی آنلاین، مراقبت های بهداشتی، مسافرت و گردشگری، آموزش، املاک و مستغلات استفاده می شود. مشاور املاک. و بسیاری موارد دیگر گنجانده شده است. در ادامه با وبلاگ مجله آسمان همراه باشید.

مزایای واقعیت افزوده برای تجارت

AR روش جدیدی برای اشتراک گذاری و قابلیت های تعاملی را گرد هم می آورد که به نیازهای بهتر کسب و کار کمک می کند. واقعیت افزوده ترکیبی از دنیای فیزیکی و مجازی است. محتوای واقعیت افزوده می تواند به صورت صوتی، تصویری، گرافیکی، مدل های سه بعدی و غیره باشد. واقعیت افزوده به دلیل پتانسیل آموزشی و بازاریابی فوق العاده ای که دارد می تواند بسیاری از عملیات های تجاری را تسریع بخشد. علاوه بر این، می تواند راه های جدیدی برای ترویج محصولات ایجاد کند یا امکان یادگیری فعالیت های جدید را فراهم کند و کار متخصصان را تسهیل کند.

در ادامه، مزایای واقعیت افزوده را معرفی می کنیم:

اطلاعات بهبود یافته

یکی از مزایای واقعیت افزوده این است که اطلاعات لازم در مورد محصول، فضا و مواد را در اختیار کاربر قرار می دهد. همچنین مصرف کننده می تواند اطلاعات ارزشمندی در مورد مشخصات محصول، استفاده، در دسترس بودن و موارد دیگر به دست آورد.

تجسم آسان

AR امکان تجسم یک شی را فراهم می کند. مصرف کننده یا کاربر می تواند خصوصیات (اندازه یا رنگ) شی را تغییر داده و مشاهده کند. واقعیت افزوده به معامله گران و حتی مشتری نهایی کمک می کند تا مزایای پیشنهاد پیشنهادی را بهتر درک کنند. در صنعت املاک و مستغلات، واقعیت افزوده به بهبود تعامل بین املاک و مشتریان کمک کرده است.

تجربیات کاربری منحصر به فرد

یکی از مزایای واقعیت افزوده این است که امکان تصمیم گیری آگاهانه برای خرید در هر زمان و مکان را برای مصرف کننده تسهیل می کند.

آگاهی و تصویر برند را بهبود بخشید

نوآوری های فناوری همیشه در بین کاربران و مشتریان بالقوه محبوب بوده است. هنگامی که یک شرکت یا برند از برنامه های واقعیت افزوده استفاده می کند، دید آن را افزایش می دهد که به جذب مشتریان جدید و حفظ مشتریان فعلی کمک می کند.

تمایز رقابتی

واقعیت افزوده به عنوان راهی جدید برای دستیابی به مخاطبانی که مشتاق فناوری‌های جدید هستند، ظهور کرده است.

انواع واقعیت افزوده

1- AR مبتنی بر نشانگر

این نوع AR به یک جسم فیزیکی و یک دوربین برای اسکن آن نیاز دارد. این نوع AR می تواند به صورت کد QR یا هر علامت خاص دیگری باشد. یک دستگاه AR موقعیت و جهت یک نشانگر را برای مکان یابی محتوا اندازه گیری می کند.

2- واقعیت افزوده بدون نشانگر (AR بدون نشانگر)

این نوع واقعیت افزوده بر اساس موقعیت یا موقعیت است که از GPS، قطب نما، ژیروسکوپ و شتاب سنج برای ارائه اطلاعات در مورد موقعیت مکانی کاربر استفاده می کند. این داده‌ها تعیین می‌کنند که بعداً در یک موقعیت خاص چه نوع محتوای AR را خواهید یافت. دستگاه های تلفن همراه با استفاده از این نوع AR معمولا نقشه ها و جهت ها را تولید می کنند.

3- واقعیت افزوده مبتنی بر تجسم (AR-based Projection)

این نوع واقعیت افزوده شامل پرتاب نور مصنوعی بر روی سطوح فیزیکی است. هولوگرام هایی که در فیلم های علمی تخیلی مانند جنگ ستارگان می بینید همگی از این نوع AR هستند. یکی دیگر از برنامه های جالب طرح واقعیت افزوده از فناوری لیزر پلاسما برای نمایش هولوگرام سه بعدی تعاملی در هوا استفاده می کند. آهسته. تدریجی

4- واقعیت افزوده بر اساس قرارگیری روی چیز دیگر (AR مبتنی بر طرح ریزی)

این نوع واقعیت افزوده به طور کامل یا جزئی، تصویر واقعی را با تصویر دیجیتال جایگزین می کند. تشخیص اشیا کلید این نوع AR است و بدون آن هیچ چیز ممکن نخواهد بود. یکی از نمونه های آن اپلیکیشن کاتالوگ برند Ikea است که به کاربر امکان می دهد لوازم منزل را به صورت مجازی در محیط خانه خود ببیند.